Gratarul de weekend

Acest service va este oferit pentru momentele in care aveti invitati si nu aveti timp sa pregatiti dejunul sau cina.
Puteti alege ce doriti din oferta generala insa voi mai adauga o oferta pentru perioada verii si pentru gratar.

Comanda minima este de 600 lei + transport


Aveti un model de meniu pentru gratarul de weekend .

Acest meniu are o valoare de 120 lei /pers.


      Gustari , canapé , preparate de bucatarie :

-    trandafir din somon fummee pe pat de salata de telina , lamaie , verdeata
-    hering marinat  , castravete acru , unt , décor , pe tartina de graham
-    minifrigaruie cu mozzarella , ananas  si visina confiata
-    rulada din piept de curcan umpluta cu ciuperci, ou, si farsa de carne tocata si gogosari acri
-    rosie umpluta cu salata de vinete
-    choux sau tartina cu salata de icre de stiuca si lamaie décor
-    3 felii din piept de rata marinat in vin si ierburi de Provence , ulei de masline , busuioc etc.


         Pentru gratar :

-    2 mititei
-    1 frigaruie haiduceasca - berbecut , porc , pui si vita , ardei gras colorat si ceapa
-    1 ceafa de porc tinuta la bait 48 ore
-    cartofi taranesti la cuptor
-    salata greceasca de varza alba cu morcov ras si verdeata sau salata de varza rosie cu verdeata


        mai puteti comanda  :

-    diferite ciorbe , crème sau supe   
-    diferite preparate din peste sau fructe de mare                                                                  
-    curcan umplut sau berbecut la cuptor sau la protap
-    pastrama de berbecut
-    muschiulet de porc sau muschi de vaca Wellington
                                                                                           etc.


.
..........................................................................................................................................................................................................................................
.