Oferta generala preparate culinare

Gustari,tartine,canape,preparate reci si calde de bucatarie

     - tartine cu somon fummee , unt , lamaie , verdeata                                       
     - tartine cu hering , unt , castravete acru , masline , marar                    
     - tartine cu salam de sibiu , unt , castravete décor                               
     - tartine cu file de anchoa , unt , capere si lamaie
     - tartine cu caviar de morun ( icre negre ) , unt si lamaie
     - tartine cu caviar de somon ( icre de Manciuria ) , unt si lamaie
     - tartine cu pate de fois gras , maslina si verdeata decor
     - tartine cu pasta de branza , marar si masline  

- oua umplute cu pasta de galbenus , somon fummee , lamaie , verdeata etc.
- oua umplute cu fois gras , menta si maslina
- oua umplute cu salata a la rousse + décor
- oua umplute cu salata de surimi , capere si sos de lamaie
- oua umplute cu salata de telina , lamaie si scoici décor

     - rulouri sunca umplute cu salata de cruditati
     - rulouri sunca umplute cu salata a la rousse
     - rulouri sunca umplute cu salata de telina si mar
     - rulouri sunca umplute cu pasta de branza si marar

- rulada de pui umpluta cu ciuperci , clatita ou , gogosari si morcov
- rulada de pui umpluta cu farsa de carne tocata si ficatei intregi
- rulada de curcan umpluta cu ciuperci , farsa de carne tocata si gogosari acri
- rulada de curcan unpluta cu orez salbatic si ficatei intregi
- rulada de vitel umpluta cu farsa de carne tocata si ciuperci
- rulada din peste ( cod sau salau ) umpluta cu spanac si creveti

     - choux umplut cu fois gras si menta décor
     - choux umplut cu icre de Manciuria si lamaie
     - choux umplut cu icre de stiuca , ceapa si maslina
     - choux  umplut cu pasta de branza si marar
     - choux umplut cu icre de crap si lamaie
     - choux umplut cu salata de surimi , capere si lamaie

- aspic cu piept de curcan , ou de prepelita si mozaic de sunca , morcov si verdeata
- aspic cu piept de pui cu ou de prepelita si mozaic de sunca , morcov si verdeata
- aspic cu sunca , ou , morcov ,sfecla si verdeata in doua culori
- aspic cu somon file , somon fummee , ou de prepelita si crema de avogado cu lamaie
- aspic cu file de porc afumat , usturoi si verdeata

     - minifrigarui chiftelute romanesti si ardei gras colorat
     - minifrigarui din piept de pui si ananas
     - minifrigarui cu cherry tomate si mozzarella
     - minifrigarui cu masline , sunca si cascaval
     - minifrigarui cu creveti si ananas la gratar
     - minifrigarui cabanos inflorit si ardei gras colorat

- masline verzi sau negre umplute cu pasta de anchoa sau pasta de fois gras
- Dobos tort  (sunca, pasta de unt si cascaval )
- rosii umplute cu salata de vinete
- rosii , castravete , ardei gras colorat umplute cu pasta de branza si marar
- trandafir din somon fummee pe pat de salata de telina,lamaie,salata verde
- rulouri din salau pe salata de telina
- chiftelute de protocol  - 3 buc/pers..
- piept de pui Shanghai - 2-3buc/pers..
- ciuperci umplute cu compozitie vegetala si usturoi
- ciuperci umplute cu farsa de carne de pui si verdeata
- hamon cerrano sau prosciutto crudo infasurate pe pepene galben , avogado sau grisina cu busuioc
- 3 felii piept de rata la gratar cu sos de portocale
- batog de morun cu lamaie
- file de pastrav afumat cu hrean
- carnati de Plescoi si babic de Plescoi
- mezeluri diferite ( pastrama , fileuri dif. , salam iarna , bacon etc.) si branzeturi dif. etc.


       II .  Fel de trecere
                                                                                                              gramajele sunt pentru produsul finit
- salau parisienne ( 150 gr. )  cu sos meuniere , legume cu sos olandez , cartofi natur in unt si verdeata
- somon la gratar ( 150 gr. )  cu sos de lamaie , buchetier de legume ( broccoli , morcov, porumb ) cu sos
   olandez si cartofi natur in unt si verdeata
- crap romanesc prajit ( 150 gr.) cu lamaie , legume asortate sau cartofi natur in unt si verdeata
- rulada de pui umpluta cu spanac , clatita de ou si morcov , sos alb , cartofi frantuzesti si legume asortate
- rulada de curcan umpluta cu ciuperci si ficatei de pui , sos dulce acrisor , cartofi gratin si legume asortate                     
- medalion din muschiulet de porc (3 buc.) cu sos vanatoresc , cartofi natur  si buchetier de legume asortate
- piept de rata la gratar cu sos de portocale , ciuperci si morcovi baby sotati in unt si Cointreau
- sarmalute in foi de vita - 5 buc. cu sos tomat , rosie concasse , smantana ,  cartofi natur  si verdeata
- pastrav prajit cu sos de hrean si coniac cu cartofi la tava , bacon , salvie si salata verde garnitura 
- brasovence-(clatite umplute cu farsa de carne tocata,verdeata si ciuperci in sos tomat)cu smantana sau gratinate
- ciuperci umplute cu ceapa,costita afumata ,usturoi ,verdeata , ciuperci si ou (4-5buc./pers.) si sos olandez
    

       III .  Fel intermediar :
                                                                                                                gramajele sunt pentru produsul finit
- 4 sarmale ( 200gr.) in foi de varza cu mamaliguta , rosie concasse , smantana si ardei iute
- 2 sarmale in foi de varza si 3 sarmalute in foi de vita ( 200 gr. ) infasurate intr-o foaie de varza
   cu mamaliguta , rosie concasse , smantana si ardei iute   
- ciuperci umplute cu ceapa,costita afumata ,usturoi ,verdeata , ciuperci si ou (4-5buc./pers.)si parmesan gratin
 

       IV .  Fel de baza :                                                           
                                                                                                               gramajele sunt pentru produsul finit
- muschiulet de porc impanat cu costita si usturoi ( 200 gr. ) si sos brun cu ciuperci    -
- frigaruie haiduceasca din berbecut , porc , vita , pui  ( 250 gr. ) cu ceapa , ardei gras colorat si sos vanatoresc
- cotlet de porc "fantezie" ( 200 gr. ) cu sos de vin si struguri
- rulouri din piept de curcan umplute cu avogado ( 250 gr. ) si sos de mere , coacaze si coniac
- mix-grill : ceafa de porc marinata ( 100 gr. ) , pastrama de berbecut ( 100 gr. ) , 2 mititei
- muschi de vita "Wellington"( 250gr. ) cu sos Royal si champignons ( 200 gr. )
- pulpa de porc la tava in sos de vin impanata cu costita , cabanos si usturoi ( 250 gr. )
- medalion din vitel in sos de broccoli ( 200 gr.) si legaturi din fasole verde legata in bacon

garnituri :
                                                                                                                                        
- cartofi natur in unt cu verdeata                                   -varza calita la cuptor                                   
- cartofi taranesti la cuptor                                           -varza cu costita si sos tomat la cuptor
- piure de cartofi                                                          -buchetier din legume asortate  
- cartofi frantuzesti in beschamel                                  -legume asortate si cartofi natur    
- cartofi dobrogeni cu cascaval                                     -legume mexicane si orez
- cartofi gratin                                                             -conopida gratinata 
- orez cu ciuperci                                                        -broccoli cu sos olandez
- orez cu legume                                                         -sote de ciuperci in unt cu marar
- orez cu legume mexicane                                          -paste fainoase cu legume mexicane
- pilaf romanesc cu ciuperci si ardei gras colorat            -salata de cartofi germana  (ca si garnitura)
- pilaf sarbesc cu sos tomat                                         -salata orientala de primavara  (ca si garnitura)               

salate :

- salata greceasca de varza alba,morcov,verdeata
- salata de sfecla cu hrean -salata de andive cu sunca,ceapa,ou,sos de mustar           
- salata rasol de vasole de,usturoi,ceapa,verdeata    
- salata orientala de primavara
- salata eisberg,lettuga,radiccio cu ceapa,ulei masline 
- salata de varza rosie cu hrean si verdeata
- salata de muraturi asortate 
- salata de castraveti noi murati cu marar   etc.
- salata de cartofi germana  ( ca si garnitura )

        - miniprajituri asortate de casa  , minitarte cu fructe dif. , diferite torturi si preparate de cofetarie
        - fructe diferite de sezon in asortiment   * din productia proprie *                                  
      ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
        - transport , service personal ( x barmani-ospatari ) ,vesela , tacamuri ,pahare ,                                       
          fete de masa si naproane, décor, servetele, chifle dif. si bagheta feliata, ghiata, lamaie etc.
      ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                                                     

.
..........................................................................................................................................................................................................................................
.