..........................................................................................................................................................................................................................................
Oferte speciale pentru nunti si botezuri
Contact: S.C.”Sere Pitis ”-SRL
Str. Razelor nr 6 - sect. 1 - Bucuresti
mobil: 0729-559697; 0744 - 500325 tel/fax: 0040 - 2 1 - 6675573
e-mail : sorinpitis@gmail.com ; www. pitiscatering.ro

In orice perioada a anului, va stam la dispozitie pentru meniuri speciale,
pentru ocazii speciale.
Va rugam sa ne contactati.


     Formati meniul dupa cum doriti  ;  cu noi va puteti consulta apoi va trimitem oferta optima!!!             
   

I .  Gustari, tartine, canape, preparate reci si calde de bucatarie         

    - tartine cu somon fummee , unt , lamaie , verdeata                                                                          
     - tartine cu hering , unt , castravete acru , masline , marar                                                               
     - tartine cu salam de sibiu , unt , castravete décor                                                                                 
     - tartine cu file de anchoa , unt , capere si lamaie
     - tartine cu caviar de morun ( icre negre ) , unt si lamaie
     - tartine cu caviar de somon ( icre de Manciuria ) , unt si lamaie
     - tartine cu pate de fois gras , maslina si verdeata decor
     - tartine cu pasta de branza , marar si masline  

- oua umplute cu pasta de galbenus , somon fummee , lamaie , verdeata etc.     
- oua umplute cu fois gras , menta si maslina
- oua umplute cu salata a la rousse + décor
- oua umplute cu salata de surimi , capere si sos de lamaie
- oua umplute cu salata de telina , lamaie si scoici décor

     - rulouri sunca umplute cu salata de cruditati
     - rulouri sunca umplute cu salata a la rousse
     - rulouri sunca umplute cu salata de telina si mar
     - rulouri sunca umplute cu pasta de branza si marar

- rulada de pui umpluta cu ciuperci , clatita ou , gogosari si morcov
- rulada de pui umpluta cu farsa de carne tocata si ficatei intregi
- rulada de curcan umpluta cu ciuperci , farsa de carne tocata si gogosari acri
- rulada de curcan unpluta cu orez salbatic si ficatei intregi
- rulada de vitel umpluta cu farsa de carne tocata si ciuperci
- rulada din peste ( cod sau salau ) umpluta cu spanac si creveti

     - choux umplut cu fois gras si menta décor
     - choux umplut cu icre de Manciuria si lamaie
     - choux umplut cu icre de stiuca , ceapa si maslina
     - choux  umplut cu pasta de branza si marar
     - choux umplut cu icre de crap si lamaie
     - choux umplut cu salata de surimi , capere si lamaie

- aspic cu piept de curcan , ou de prepelita si mozaic de sunca , morcov si verdeata
- aspic cu piept de pui cu ou de prepelita si mozaic de sunca , morcov si verdeata
- aspic cu sunca , ou , morcov ,sfecla si verdeata in doua culori
- aspic cu somon file , somon fummee , ou de prepelita si crema de avogado cu lamaie
- aspic cu file de porc afumat , usturoi si verdeata

     - minifrigarui chiftelute romanesti si ardei gras colorat
     - minifrigarui din piept de pui si ananas
     - minifrigarui cu cherry tomate si mozzarella
     - minifrigarui cu masline , sunca si cascaval

- dobos tort  ( sunca , pasta de unt si cascaval )
- rosii umplute cu salata de vinete
- rosii , castravete , ardei gras colorat umplute cu pasta de branza si marar
- chiftelute de protocol  - 3 buc/pers..
- piept de pui Shanghai - 2-3buc/pers..
- ciuperci umplute cu compozitie vegetala si usturoi
- ciuperci umplute cu farsa de carne de pui si verdeata
- hamon cerrano sau prosciutto crudo infasurate pe pepene galben , avogado sau grisina cu busuioc
- 3 felii piept de rata la gratar cu sos de portocale
- batog de morun cu lamaie
- file de pastrav afumat cu hrean
- carnati de Plescoi si babic de Plescoi
- mezeluri diferite ( pastrama , fileuri dif. , salam iarna , bacon etc.) si branzeturi dif. etc.



         II .  Fel de trecere

- salau parisienne ( 150 gr. )  cu sos meuniere , legume cu sos olandez , cartofi natur in unt si verdeata
- somon la gratar ( 150 gr. )  cu sos de lamaie , buchetier de legume ( broccoli , morcov, porumb ) cu sos
  olandez si cartofi natur in unt si verdeata

- crap romanesc prajit ( 150 gr.) cu lamaie , legume asortate sau cartofi natur in unt si verdeata

- rulada de pui umpluta cu spanac , clatita de ou si morcov , sos alb , cartofi frantuzesti si legume asortate

- rulada de curcan umpluta cu ciuperci si ficatei de pui , sos dulce acrisor , cartofi gratin si legume asortate

- medalion din muschiulet de porc (3 buc.) cu sos vanatoresc , cartofi natur  si buchetier de legume asortate

- piept de rata la gratar cu sos de portocale , ciuperci si morcovi baby sotati in unt si Cointreau

- sarmalute in foi de vita - 5 buc. cu sos tomat , rosie concasse , smantana ,  cartofi natur  si verdeata

- pastrav prajit cu sos de hrean si coniac cu cartofi la tava , bacon , salvie si salata verde garni                               

- brasovence-(clatite umplute cu farsa de carne tocata,verdeata si ciuperci in sos tomat)cu smantana sau gratinate

- ciuperci umplute cu ceapa,costita afumata ,usturoi ,verdeata , ciuperci si ou (4-5buc./pers.) si sos olandez
               
                                                          
  
        III .  Fel intermediar

- 4 sarmale ( 200gr.) in foi de varza cu mamaliguta , rosie concasse , smantana si ardei iute
- 2 sarmale in foi de varza si 3 sarmalute in foi de vita ( 200 gr. ) infasurate intr-o foaie de varza
  cu mamaliguta , rosie concasse , smantana si ardei iute   

- ciuperci umplute cu ceapa,costita afumata ,usturoi ,verdeata , ciuperci si ou (4-5buc./pers.)
  si parmesan gratin



        IV .  Fel de baza                                                        

- muschiulet de porc impanat cu costita si usturoi ( 200 gr. ) si sos brun cu ciuperci

- frigaruie haiduceasca din berbecut , porc , vita , pui  ( 250 gr. ) cu ceapa , ardei gras colorat
  si sos vanatoresc
- cotlet de porc " fantezie " ( 200 gr. ) cu sos de vin si struguri

- rulouri din piept de curcan umplute cu avogado ( 250 gr. ) si sos de mere , coacaze si coniac

- mix-grill : ceafa de porc marinata ( 100 gr. ) , pastrama de berbecut ( 100 gr. ) , 2 mititei
 
- muschi de vita "Wellington" cu sos royal si champignons ( 200 gr. )
    
- pulpa de porc la tava in sos de vin impanata cu costita , cabanos si usturoi ( 250 gr. )

- medalion din vitel in sos de broccoli ( 200 gr.) si legaturi din fasole verde legata in bacon

   *** La felul IV puteti combina garniturile si salatele dupa dorinta dumneavoastra !!!
         La fel puteti decide in privinta cafelelor , a dulciurilor a  fructelor si a
         TORTULUI  ( prezentate in sectiunea "GALERIE" a site-ului nostru !!! )


       Garnituri                                                                                                                     

-cartofi natur in unt cu verdeata                                                                      
-cartofi taranesti la cuptor                                                     
-piure de cartofi                                                                                          
-cartofi frantuzesti in beschamel                                                                                 
-cartofi dobrogeni cu cascaval                                                                   
-cartofi gratin                                                                                                     
-orez cu ciuperci                                                                                          
-orez cu legume                                                                            
-orez cu legume mexicane                                                             
-pilaf romanesc cu ciuperci si ardei gras colorat            
-pilaf sarbesc cu sos tomat                                                             
-varza calita la cuptor                                    
-varza cu costita si sos tomat la cuptor
-buchetier din legume asortate
-legume asortate si cartofi natur                    
-legume mexicane si orez                                
-conopida gratinata                                        
-broccoli cu sos olandez                                 
-sote de ciuperci in unt cu marar                    
-paste fainoase cu legume mexicane  
-salata de cartofi germana  ( ca garnitura )
-salata orientala de primavara  ( ca garnitura )               


        Salate

-salata greceasca de varza alba,morcov,verdeata
-salata de sfecla cu hrean
-salata de andive cu sunca,ceapa,ou,sos de mustar                
-salata rasol de vasole verde,usturoi,ceapa,verdeata                                  
-salata orientala de primavara
-salata eisberg,lettuga,radiccio cu ceapa,ulei masline 
-salata de varza rosie cu hrean si verdeata   
-salata de muraturi asortate    
-salata de castraveti noi murati cu marar   etc.   

   Dupa ce v-ati ales preparatele dorite si componenta meniului , va rugam sa ne contactati
   pentru a ne consulta , a va informa asupra preturilor si a definitiva oferta optima .