..........................................................................................................................................................................................................................................
Oferte speciale pentru nunti si botezuri
Contact: S.C.”Sere Pitis ”-SRL
Str. Razelor nr 6 - sect. 1 - Bucuresti
mobil: 0729-559697; 0744 - 500325 tel/fax: 0040 - 2 1 - 6675573
e-mail : sorinpitis@gmail.com ; www. pitiscatering.ro

In orice perioada a anului, va stam la dispozitie pentru meniuri speciale, pentru ocazii speciale.
Va rugam sa ne contactati.
Bucuresti  01-01-2010

   Oferta meniu nunta - formati meniul dupa cum doriti - cu noi va puteti consulta !!!        
   


       I .  Gustari          

- tartine cu somon fummee , unt , lamaie , verdeata                                                                          
- tartine cu hering , unt , castravete acru , maslina , marar                                                               
- tartine cu salam de sibiu , unt , castravete décor                                                                                 
- tartine cu file de anchoa , unt , capere si lamaie
- tartine cu caviar de morun ( icre negre ) , unt si lamaie
- tartine cu caviar de somon ( icre de Manciuria ) , unt si lamaie
- tartine cu pate de fois gras , maslina si verdeata decor
- masline negre si verzi umplute cu pasta de anchoa si pasta de fois gras
        
- oua umplute cu pasta de galbenus , somon fummee , lamaie , verdeata etc.     
- oua umplute cu fois gras , menta si maslina
- oua umplute cu salata a la rousse + décor
- oua umplute cu salata de surimi , capere si sos de lamaie
- oua umplute cu salata de telina , lamaie si scoica décor

- rulouri sunca umplute cu salata de cruditati
- rulouri sunca umplute cu salata a la rousse
- rulouri sunca umplute cu salata de telina si mar
- rulouri sunca umplute cu pasta de branza si marar

- rulada de pui umpluta cu ciuperci , clatita ou , gogosari si morcov
- rulada de pui umpluta cu farsa de carne tocata si ficatei intregi
- rulada de curcan umpluta cu ciuperci , farsa de carne tocata si gogosari acri
- rulada de curcan umpluta cu orez salbatic si ficatei intregi
- rulada de vitel umpluta cu farsa de carne tocata si ciuperci
- rulada din peste ( cod sau salau ) umpluta cu spanac si creveti
- trandafir din somon fummee pe pat de salata de telina
- rulou din salau pe pat de salata de telina si menta

- choux umplut cu fois gras si menta décor
- choux umplut cu icre de Manciuria si lamaie
- choux  umplut cu pasta de branza si marar
- choux umplut cu icre de crap si lamaie
- choux umplut cu salata de surimi , capere si lamaie
                                                        
- aspic cu piept de curcan , ou de prepelita si mozaic de sunca , morcov si verdeata
- aspic cu piept de pui cu ou de prepelita si mozaic de sunca , morcov si verdeata
- aspic cu sunca , ou , morcov si verdeata

- minifrigarui chiftelute romanesti si ardei gras colorat
- minifrigarui din piept de pui si ananas
- minifrigarui cu cherry tomate si mozzarella
- minifrigarui cu masline si cascaval
- minifrigarui cabanos inflorit si ardei gras colorat

- Dobos tort  ( sunca , pasta de unt si cascaval )
- rosii umplute cu salata de vinete
- rosii , castravete , ardei gras colorat umplute cu pasta de branza si marar
- chiftelute de protocol  - 3 buc.
- piept de pui Shanghai - 3 buc.
- stiuca umpluta cu pasta de ficatei de pasare, unt , coniac si maghiran verde
- stiuca umpluta cu mousse din salau si Cointreau
- ciuperci umplute cu umplutura vegetala
- ciuperci umplute cu farsa de carne de pui si verdeata
- hamon cerrano sau prosciutto crudo infasurate pe pepene galben , avogado sau grisina cu busuioc
- 3 felii piept de rata la gratar cu sos de portocale
- batog de morun cu lamaie
- file de pastrav afumat cu hrean
- mezeluri diferite ( pastrama , fileuri dif. , salam iarna , bacon etc.) si branzeturi dif. etc.


   II .  Fel de trecere

- salau parisienne ( 150 gr. )  cu sos meuniere , legume asortate cu sos olandez si cartofi natur in unt
- somon la gratar ( 150 gr. )  cu sos de lamaie , buchetier de legume ( broccoli , morcov, porumb ) cu sos
  olandez si cartofi natur in unt si verdeata

- crap romanesc prajit ( 150 gr.) cu lamaie , legume asortate
- rulada de pui umpluta cu spanac , clatita de ou si morcov , sos alb , cartofi frantuzesti si legume asortate

- rulada de curcan umpluta cu ciuperci si ficatei de pui , sos dulce acrisor , cartofi gratin si legume asortate

- medalion din muschiulet de porc- 3 buc. cu sos vanatoresc , cartofi natur  si buchetier de legume asortate

- piept de rata la cuptor cu sos de vin si portocale , ciuperci si morcovi baby sote

- sarmalute in foi de vita - 5 buc. cu sos tomat , smantana ,  cartofi natur  si verdeata

- pastrav prajit cu sos de somon , lamaie , coniac si cartofi la tava cu bacon , salvie si busuioc                              
        
   
  
     III .  Fel intermediar :

- 4 sarmale ( 200gr.) in foi de varza cu mamaliguta , rosie concasse , smantana si ardei iute
- 2 sarmale in foi de varza si 3 sarmalute in foi de vita ( 200 gr. ) infasurate intr-o foaie de varza oresc
  cu mamaliguta , rosie concasse , smantana si ardei iute    


    IV .  Fel de baza :       
                                                   
- muschiulet de porc impanat cu costita si usturoi ( 200 gr. ) si sos brun cu ciuperci

- frigaruie haiduceasca din berbecut , porc , vita , pui  ( 250 gr. ) cu ceapa , ardei gras colorat
  si sos vanatoresc
- cotlet de porc " fantezie " ( 200 gr. ) cu sos de vin si struguri

- rulouri din piept de curcan umplute cu avogado ( 250 gr. ) si sos de mere , coacaze si coniac

- mix-grill : ceafa de porc marinata ( 100 gr. ) , pastrama de berbecut ( 100 gr. ) , 2 mititei ,
  
- muschi de vita "Wellington" cu sos royal si champignons ( 200 gr. )
    
- pulpa de porc la tava in sos de vin impanata cu costita , cabanos si usturoi ( 250 gr. )

- medalion din vitel in sos de broccoli ( 200 gr.) si legaturi din fasole verde infasurate in bacon
- felul de baza mai poate fi completat cu berbecut , purcel de lapte sau caprioara la protap sau cu
  o gama large de produse de Plescoi ( carnati de Plescoi , pastramioara frageda de oaie , carnaciori
  semiafumati vita-porc usturoiati , babic , carnati afumati de Plescoi ( produs nou ) etc.


   *** La acest fel puteti combina garniturile si salatele dupa dorinta dumneavoastra !!!
          La fel puteti decide in privinta cafelelor , a dulciurilor si fructelor si a  TORTULUI  !!!


 

   Dupa ce v-ati ales preparatele dorite si componenta meniului , va rugam sa ne contactati

   pentru a ne consulta , a va informa asupra preturilor si a definitiva o oferta optima .